Fremgang!

Jeg forsøker å fokusere på færrest mulig ting om gangen, og for tiden jobber vi med neseprøve og stå-dekk-kombinasjonen på avstandskommanderingen. I tillegg legger jeg inn ro-trening og forstyrrelser ettersom det passer.
På neseprøven begynner jeg å se en klar fremgang, men jeg glemmer hele tiden at jeg vil holde pinnen lenge i klasse 3. Vanligvis trener vi med nye pinner, og at jeg bare har holdt på den i noen sekunder før den legges ut. Så det må jeg huske å gjøre noe med.

Uansett, fremgang: Nå har jeg økt avstanden mellom Rina og pinnene, sånn at hun må løpe et stykke før hun skal snuse. Vi er ikke helt oppe i 10 meter enda, men det kommer seg. Hver økt begynner nå med noen neseprøver på glass, og noen liggende løst mellom glassene. Den rette pinnen er alltid på glass, og Rina får belønning når hun tydelig markerer på den riktige pinnen. Etterpå fjernes glassene, og alle pinnene ligger ute som i konkurranse. Og, bank i bordet, så langt fungerer det utmerket. Jeg pleier å sitte ute ved siden av pinnene, for å få kontrollert eventuelt kaos, og belønnet forholds vist kjapt. Men nå er neste steg at jeg flytter meg lenger og lenger vekk fra pinnene. Kanskje kommer vi i mål til neste stevne.
Det skal jo legges på en del uromomenter, som at vi har gått nesten hele programmet og akkurat hatt to apporteringer før neseprøven kommer. Men jeg fokuserer på å skynde meg sakte.

Vårt andre fokus er avstandskommanderingen. Foreløpig jobber vi kun med variasjonen stå/dekk, og prøver å få til låste bakbein selv om jeg står 5-10 meter unna. Det kommer seg også, men er langt fra perfekt. Rina har en veldig fin dekk til stå, når hun husker på hva hun skal. Men på stå til dekk pleier hun å komme noen få centimeter frem. Så nå er det tilbake til avstandsbelønning bak henne, samt gå litt tilbake for å få inn rett bevegelse.

Jeg har ikke fått tid til fellestreninger så langt denne uken, jobben begynner å ta overhånd igjen, og jeg er alt for dårlig på å takke nei til oppdrag. Men jeg håper at ro-treningen vil hjelpe litt med tanke på videre fellesdekk/sitt-trening. I tillegg må jeg få jobbet med med fri ved foten. Det er surt at den blir så dårlig i konkurranse, når hun egentlig kan så mye bedre. Vel, jeg har bare meg selv å skylde på 🙂

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

2 svar til Fremgang!

 1. Ingrid sier:

  Høres bra ut 🙂 Men altså, nå må du klare å legge jobben til sides og komme på fellestreninger 😉

  • dawildah sier:

   Ja, jeg vet. Rina er også helt enig, hehe. Hun synes at jeg er kjedelig nå.
   Jeg skal prøve å komme på trening neste uke 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s