1. dag på NHKs stevne

Da kom vi oss endelig i ringen igjen, for første gang på over 1 år. Og det var lett å se at vi var litt rustne, både jeg og Rina. Vi hadde begge noen kreative løsninger på fri ved foten, som til tider var skikkelig elendig. Og det ble totalt tre nuller, men vi endte opp med å ha det gøy i ringen. Det var målet for dagen, så jeg er veldig fornøyd. Værgudene var ikke helt på vår side, det regnet til dels godt. Så jeg tok ikke med kamera. I morgen/dag er det meldt sol, så da håper jeg å få litt på film 🙂

Siden vi skal i ilden igjen i morgen, og det alt er sent på natt, tar jeg bare en kjapp oppsummering.

Dommer for begge dager er Ann-Christin Sjøtun:

 • Fellessitt – 10. Ikke noe å si på den, så Rina tok liksågodt en ønskereprise…
 • Fellesdekk – 0. Men det var en veldig fin fellessitt med skjult fører :p Hun satte seg (som vanlig) opp like før jeg forsvant bak teltet. Har jeg sagt at jeg hater den øvelsen?
 • Fri ved fot – 7,5. kreative løsninger fra oss begge. Jeg er rusten på å bli kommandert, og gjorde rare ting *fnise* Rina var delvis helt på bærtur, eller spasertur. Men noen steder glimtet hun til.
 • Sitt under marsj – 0. Men det var et veldig nydelig ståmoment. Jeg kommanderte feil, og tenkte det akkurat i det jeg kommanderte, kanskje husker jeg å gjøre min jobb i morgen?
 • Innkalling med dekk – 9,5. Det var en av de fineste innkallingene Rina har hatt, tror jeg. Utrolig flott dekkmoment. Kjempefornøyd!
 • Rute – 0. Nydelig fart ut til ruten, stoppet langt bak i ruten. Men da jeg kommanderte «dekk,» begynte hun å lete etter belønningen sin bak ruten. Prøvde å kommandere henne inn igjen, men hun endte med å legge seg i forkant av ruten etter noen kommandoer fra meg. Med trening tror jeg dette kan bli en veldig fin øvelse. Rina gjorde sitt beste med det treningsgrunnlaget vi har, jeg synes hun var flink, selv om det ble en smultring 🙂
 • Apport over hinder – 9. Fint kast av meg. Nydelig tempo ut, nydelig tempo tilbake. Men litt tygg på apporten og dårlig innsitt.
 • Metallapport – 9,5. Jeg har jo skrevet om alle mine timer med trening på apportkasting. Og her fikk publikum se hvorfor jeg måtte trene. Første kast var så elendig at jeg fikk apporten tilbake og kastet på nytt. Andre kast var nydelig, hihi, og Rina gjorde virkelig jobben sin! Hun er god på apportering, hihi.
 • Neseprøve – 7. Jeg er overrasket over at vi fikk karakter. Det hadde jeg ikke trodd i forkant, pga Rinas apporteringslyst. Hun løp raskt ut, begynte søket fra høyre, plukket opp pinne nr. 2 fra høyre, slapp den, søkte videre, gikk tilbake, plukket opp pinne nr. 2 igjen. Slapp, også plukket hun den og kom inn. Det var riktig pinne, men hun er usikker i søket. Igjen, hun gjør så godt hun kan med den treningen hun har fått. Flink hund ❤
 • Avstand – 6,5. Som forventet ble det mye fremdrift her. Vi har omtrent ikke trent med full avstand, og jeg jobber sakte mot å få inn en fin øvelse. Så det vil ta tid før denne er på plass. I tillegg reiste hun seg i stå isteden for opp i sitt på første kommandering.
 • Helehet – 8,5. Jupp, vi er rustne, men glimter til innimellom. Men det ble en gøy dag i ringen 😀

Jeg ble intervjuet av en lokalavis idet vi kom ut av ringen. Jeg var ikke helt forberedt på det, så aner egentlig ikke hva jeg svarte *fnise* Det blir spennende å se om de skriver noe, og jeg tror fotografen fikk tatt en del bilder mens vi gikk. Håper de legges ut på nett, slik at jeg kan dele de med dere 🙂

Nå må vi bare fortsette å trene og stille på stevner, så blir det nok bra 🙂 Det var iallfall kjempetrivelig å se alle kjente igjen. Fint arrangement av NHK, og fineste folkene som stilte opp, heiet og oppmuntret oss. Tusen takk for at dere var med på å gjøre det til en veldig positiv opplevelse! Konkurransenever 0, jeg 1!

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s