Apportering, tanker fra Rina:

«Apportering er meningen med livet. Alt som kan apporteres, skal apporteres, og så fort som mulig! Alt som kanskje kan apporteres, skal også apporteres. Dersom du kan velge mellom å apportere flere gjenstander, gjør det enkelt: Ta ALLE! La ingenting stå i din vei når du skal apportere. Hjerter apportering.»

ImageSånn seg jeg ut (virker gif-en, mon tro?) Etter ørten økter med neseprøver i glass hver dag i over en uke, skulle man tro at det ga fremgang. Og, jo, det er til tider fremgang å spore, men for det meste vinner den apporteringslysten til Rina. Hun ser mange pinner som kan plukkes og avleveres, og vil helst plukke og avlevere alle sammen. Så lenge neseprøvene ligger i glassene, så har hun forstått poenget. Da slår hun på nesen, lukter på hver enkelt, og markerer med å sleike på den rette. Etter noen runder med glass, har jeg prøvd å legge neseprøvene på gulvet. Og noen ganger har det gått bra. Da bruker hun nesen, og tar bare den rette. Men for det meste må hun bare plukke alle sammen. Mao.. Jeg er rimelig sikker på at det blir en fin nuller på den nå i helgen. Jaja, jeg har nå et prosjekt å jobbe med i vinter.

Jeg har også jobbet videre med avstanden, og prøvde en hel øvelse bare for å se hvordan den så ut. Og stillingsforflytningene som ser veldig fine ut når vi trener med kort avstand, blir helt forj****ige med en gang jeg står litt i fra og kommanderer flere forflytninger på rad. Altså, jeg elsker pirkearbeid, men når det ikke er fremgang å spore, så blir jeg nokså frustrert. (Eller, her er det for mye fremgang å spore :p)

Ikke har vi fått tid til å ta noen skikkelige treningsøkter denne uken heller. Så jeg har ikke fått jobbet videre med hverken rute, innkalling, fri ved fot, fellesdekk eller apportkasting. Vi har finpusset litt på apportavleveringer (ikke i sammenheng med neseprøveøkter, hihi), og med neddekk. Samt å bli liggende og sittende rolig når jeg går rundt henne. Småplukk som fort kan stjele mange poeng.
Resten får stå sin prøve.

I dag har det vært fint vær, og jeg har hatt lite jobb å gjøre. Så da skulle man jo tro at jeg benyttet sjansen til en siste treningsøkt. Men neida, denne jenta fant ut at en husrengjøring var mer på sin plass. Jeg har vasket stuevinduer, støvsugd hele førsteetasjen, sortert skittentøy, mm. Egentlig burde jeg utnevnes til dronningen av prokrastinering. Nå venter klesvasken, hihi. Så forvent dere mange fine smultringer etter helgen 😉 Uansett er vi vel sikret et par tredjeplasser (det er bare tre stykker som stiller i klasse 3).

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s