Litt Avstandskommandering

Jeg har dessverre ikke fått trent så mye lydighet som jeg hadde håpet siden sist. Det har bare blitt noen bittesmå økter på stuegulvet. Og fokus har lagt på avstandskommandering.
Jeg har en aldri så liten perfeksjonist i magen, og synes i grunn at pirking på øvelser er noe av det beste som finnes. For å jobbe mot en avstandsøvelse som er akkurat slik jeg vil ha den, har jeg nå gått helt tilbake til start.

Jeg vil ha en avstandsøvelse hvor Rina har helt låste bakbein, og vi var forholdsvis bra på vei før den O’Lange Treningspausen. Dermed hadde det sneket seg inn litt smårusk. Isteden for å måtte ta det opp igjen senere, har jeg altså gått helt tilbake, og jobber nå med å få øvelsen til å se bra ut. Så får vi heller se hvordan den ligger an i forhold til konkurranser som kommer. Jeg skal skynde meg sakte her, uansett.

Jeg begynte rett og slett med Rina foran meg i dekk, mens jeg satt på knær og hadde en diger haug med godbiter klar til belønning. Tidligere har vi jo jobbet med de enkelte stillingskombinasjonene: Dekk til stå, stå til dekk, sitt til stå, stå til sitt, og dekk/sitt. Det satt heldigvis bra, så jeg har liksågodt kjørt på med hele kombinasjoner. Og i dag fikk vi et lite gjennombrudd. Jeg har nemlig kommet opp fra knærne, og kan nå stå ca 0,5 meter foran Rina, og hun skifter stilling med låste bakbein. Jippi! Riktignok kunne jeg tenke meg bedre tempo på sitt-opp fra dekk, og hun tok feil av stå og sitt en gang. Ellers var det en nydelig økt, men null forflytninger. Jeg skal prøve å få filmet en slik liten økt.

Det jeg hadde store planer om å gjøre, nemlig trene neseprøve hver dag, har jeg helt glemt. Litt fordi alle neseprøvene ligger i bilen, og da glemmer jeg å ta dem frem. Håper å få til noen skikkelige treninger på Åse igjen nå i helgen, slik at vi får trent mer på både rute, forstyrrelser under fri ved fot og fellesøvelser.

Den bittelille oppdateringen ble selvsagt ikke så liten… Men nå er det natta for oss også 🙂

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med . Bokmerk permalenken.

2 svar til Litt Avstandskommandering

 1. Hilde sier:

  Jeg gleder meg VELDIg til å se på når du skal starte!! Hehe…
  Har du bare meldt på ett stevne? Syns du skal starte på ALLE sammen. Nå som du er så godt i gang med treningen 😉

  • dawildah sier:

   Hehe, vi får se hvordan det går med de konkurransenervene mine. Men målet er å starte på de fleste stevnene i området *gulp*
   Har du også meldt på til stevnene? Gleder meg i såfall til å se dere også 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s