Handlerkurs og løpetid

I helgen var vi på handlerkurs, så nå er både jeg og Rina utslitte. Det tok mye mer på enn et lydighetskurs, siden man på lydighetskursene vanligvis jobber med én og én hund slik at man får en liten pause til å fordøye ting. På handlerkurset gikk det i ett, og hverken jeg eller Rina er vant til å jobbe intenst i 1-1,5 time i strekk. Så på søndagen var jeg iallfall helt kake, og hodet var overfyllt Men jeg lærte utrolig mye, og vi hadde det kjekt. Og jeg fikk nok en gang konstantert at jeg føler meg mye mer hjemme med lydighetstrening.

Rina hadde veldig lyst til å flørte med flere av de andre hundene som var der, og jeg syntes lørdagen at hun oppførte seg merkelig. Hun var ikke med, virket utenfor, ville ikke alltid gå, stå eller gjøre noe. Og søndagen var hun enda verre. Det var ikke min vanlige energiske hund som var med. Det var så vidt at jeg fikk lokket henne til å flytte labbene av og til. Og jeg tenkte at hun kanskje var fryktelig sliten. Men fikk altså forklaringen da vi kom hjem. Fant en bloddråpe på gulvet, og fikk konstantert at løpetiden endelig har startet, og på ordentlig denne gang. Hun har lurt meg et par ganger før (eller, jeg har vel lurt meg selv). Men nå er det ingen tvil. Så, husk det til neste gang: Er jeg litt i tvil om hun har løpetid, så har hun det ikke

Det er nesten 1 år siden sist hun fikk første løpetid. Forrige gang startet den 13. april, nå var det altså 3. april. Hun kan gjerne fortsette å løpe med ca 1 års mellomrom Det passer ypperlig i forhold til konkurransesesongen. Nå får jeg iallfall planlagt når vi skal konkurrere. Lurer litt på nordhordland hundeklubbs dobbeltstevne, men får se hvordan Rina er fremover, om jeg får trent noe fornuftig med henne. Må jo få mer orden på blant annet neseprøven.

I dag er forresten Rinas vakre mamma, Fauna (C.I.E. EE Vet CH BALTV-08 BH Valkohampaan Onyxie), 9 år gammel. Happy birthday, Fauna (picture stolen from Hanna).

Og der forsvant all lyst til å blogge, så takk for denne gang

Dette innlegget ble publisert i Bilder, Kurs, Trening. Bokmerk permalenken.

2 svar til Handlerkurs og løpetid

 1. Heidi Storm sier:

  Lenge siden bloggen har blitt oppdatert 🙂

  • dawildah sier:

   Ja, det har vært litt travelt her i det siste. Og jeg klamrer meg fremdeles til håpet om at blogtown kommer opp igjen.
   Men skal prøve å få blogget snart. Med bilder!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s