Gode og onde dager…

Noen dager går alt bra, og ting er strålende, andre dager føles ikke fullt så bra. Og i dag er en slik dag. I går var også en slik dag, men i dag er verre… Små tilbakesteg, akkurat sånn som Rina, egentlig. Ja, for det er ikke Rina som gjør det dårlig nå for tiden. Nei, det er nok matmor som er ute og kjører Rina har all verdens av entusiasme og glede i forhold til trening og hverdag, jeg derimot, føler for å grave meg ned og bli der i noen år. Komme opp igjen når verden er en annen.

«Man skal ikke plage andre,
man skal være grei og snill,
og for øvrig kan man gjøre hva man vil.»

Selv ikke motivasjonsvideoene mine virker, og da er det ille I dag føler jeg faktisk for å legge hele lydigheten på hyllen og bare ha en vanlig gå-tur-i-skauen hund. Eller kanskje bare en sporhund. Det frister iallfall veldig. Godt vi skal på sporkurs til helgen og konkurranse neste helg. Kanskje jeg får litt motivasjon derfra?

Jaja, jeg tillater Rina å ha små tilbakesteg og flasbacks… kanskje jeg må la meg selv ha noen også? Over til litt lystigere ting…

I dag har vi vært på en liten trening med belgerklubben. Der dukket til og med klubbens egen maskot opp, salukien Caius og hans matmor. Lillegutten har vokst alt for mye siden sist, men er fremdeles den søteste og vakreste lukisen jeg vet om Vi belgereiere med hunder ble jaget rundt i noen venstrevendinger, hundene fikk sjekket tenner og blitt klådd på. Så hadde vi en liten økt med både fellessitt og fellesdekk, før det ble avsluttet med innkallinger. Fellesøvelser har jo hverken jeg eller Rina vondt av Så det var bra vi tok turen. Kjørte en innkalling med stå på Rina, og hun hadde elendig ståmoment og enda dårligere innkomst. Tipper det var jeg som smittet litt over på Trilledyret Rina ble også fryktelig betatt av en kjekk belgergutt, Hugin, som var der. De flørtet heftig, lå på bakken og susset på hverandre og var veldig fornøyde over tilværelsen. Søteste dyrene. Det er herlig å se belgere i lek. Frøkenen var også veldig begeistret for overnevnte maskot, og ville nok gjerne hatt en slik med hjem (skal heller la være å fortelle henne at søsteren hans nesten kom hit ).

Nei, nå er det godt at det blir lenge til neste lp-konkurranse, kjenner jeg. Har forresten fått en del stilige bilder av Rinalina i det siste. Noen fra trening, som jeg skal lage en liten animasjon ut av, når jeg får ork… og noen fra lørdagens konkurranse. Skal se om jeg får lagt de ut i morgen

ps… jøss, dette ble det da ingen sammenheng i

Dette innlegget ble publisert i Hundetrening, Lydighet, Trening, Utstilling. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s